Referenties

Benieuwd naar de ervaringen van diverse opdrachtgevers of vakgenoten?


Jolanda is gedreven om voor alle partijen een win-win resultaat te halen. Ze is zeer vakkundig en kan goed de wettelijke en financiële consequenties van keuzes overzien. Daarbij bewaakt ze altijd de belangen van de cliënt (bijv. focus op succesvol re-integratie resultaat). Haar warme karakter en oprechte betrokkenheid maakt dat ze mensen weer vertrouwen in de eigen mogelijkheden geeft. Ze heeft door haar vakmanschap in korte tijd een succes van haar eigen bedrijf gemaakt. Kwaliteit wordt herkend en we zien in alles dat wat Jolanda oppakt, dat ze dit zorgvuldig en vakkundig doet. Of het nu gaat om arbeidsdeskundige rapportages, casemanagement werkzaamheden of financiële advisering t.a.v. verzuim en arbeidsongeschiktheid, u kunt dit gerust aan haar toevertrouwen.

Hartelijke groet,                                                                               Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Marjol.png

Marjol Nikkels
Specialist sociale wetgeving en directeur CS Opleidingen.

 


Jolanda is een daadkrachtige vrouw met een proactieve houding en verstand van zaken. Ze is betrokken bij het bedrijf en geeft een vertrouwd gevoel m.b.t verzuimdossiers. Hierdoor ontneemt ze taken, coördineert en ondersteund ze de verzuimgevallen en controleert ze de processen mbt de wet poortwachter, die anders vaak binnen een organisatie in de schaduw raken.

Met vriendelijke groet,

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Iwan.png

Iwan van der Veen
P&O ABD Renault


In de begeleiding van enkele langdurig zieke medewerkers hebben wij Jolanda ervaren als deskundig, prettig en adequaat in de communicatie. Zij hield ons scherp op de te ondernemen stappen in het verzuimproces en diende ons gevraagd en ongevraagd van zeer bruikbaar advies. Het hele verzuimproces/-dossier was bij haar in vertrouwde handen!

Met vriendelijke groet,

Renate Veenstra
Teamleider werk en inkomen, isd Noordenkwartier


Ik heb gedurende ruim 3 jaar als leidinggevende met Jolanda mogen samenwerken. In deze periode heb ik Jolanda leren kennen als een gepassioneerd casemanager die kan bogen op een enorme (parate) kennis die zij praktisch en klantgericht kan toepassen. De klachtgerichtheid uit zich in pro activiteit, verantwoordelijkheid nemen en oog voor mens en organisatie. Zonder terughoudendheid kan ik haar aanraden voor casemanagement, opzetten van verzuimbeleid ect. Ik heb gedurende ruim 3 jaar als leidinggevende met Jolanda mogen samenwerken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Udo.jpg

28 maart 2014 Udo de Jong Manager Volmachten at Anker Insurance.